Akinu Mlska Uherákové tyčinky 12 cm 5 ks

Kód: 204768
Mašlička
Značka: Akinu
28 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Masové tyčinky jsou u pejskařů již klasikou. Jejich výhoda je totiž v jejich širokém využití. Udělejte svému pejskovi radost celou tyčinkou, nebo mu ji lámejte na menší odměny během tréninku. Jakou variantu zvolíte je jen na vás, jisté ale je, že ho masové tyčky tak či tak potěší.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Masové tyčinky jsou u pejskařů již klasikou. Jejich výhoda je totiž v jejich širokém využití. Udělejte svému pejskovi radost celou tyčinkou, nebo mu ji lámejte na menší odměny během tréninku. Jakou variantu zvolíte je jen na vás, jisté ale je, že ho masové tyčky tak či tak potěší.


Mlska tyčinky si váš pejsek zamiluje.


Tyto měkké tyčinky jsou nejen chutné, ale také praktické. Jsou vhodné pro výcvik a jako rychlá odměna, protože je lze snadno nalámat na malé kousky a rychle tak během učení nových cviků pamlskovat pejska. Nebo mu udělejte radost celou tyčinkou. Jsou vhodné pro pejsky každého věku ve všech velikostech. Díky své poloměkkosti jsou šetrné k zoubkům psích seniorů.


Proč jsou Mlsky výbornou volbou?

- praktická velikost

- jednoduše se lámou

- lákavá uheráková vůně

- šetrné k zoubkům

- vhodné jako rychlá odměna


Složení: maso a výrobky živočišného původu (z toho hovězí kůže 30 %), obiloviny, minerální látky, přírodní barvivo, konzervanty, uheráková příchuť


Analytické složky: hrubý protein 19,9 %, hrubá vláknina 1,6 %, hrubé oleje a tuky 4,8 %, hrubý popel 4,3 %, vlhkost 22,8 %


Vhodné pro: všechny pejsky v každém věku


Velikost balení: tyčinky po 12 cm, 5 ks


Víte, že?

Pochoutka je nedílnou součástí úspěšného výcviku psa a důležitým pojítkem ve vztahu psa k jeho majiteli.

Doplňkové parametry

Kategorie: Poloměkké pamlsky pro psy
Stáří psa: štěně, dospělý, senior
Velikost psa: malý, střední
Aktivita psa: normální
Hmotnost: 0 - 50 g
Tvrdost: poloměkké
Určeno pro: psa

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: